Kredietunie Kennemerland, is een community van leden. Leden die het belangrijk vinden om persoonlijk en maatschappelijk betrokken ondernemers te helpen bij hun financiering in hun regio, Kennemerland. Maar ook leden die zich aangesproken voelen bij de missie en ambitie van de Kredietunie en zich daarin herkennen en daardoor de stap nemen om hun dromen te laten verwezenlijken via Kredietunie Kennemerland.


Criteria van lidmaatschap

  • Kredietgevend lid: als rechtspersoon ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel.
  • Kredietnemend lid: als natuurlijk persoon , zoals eenmanszaak of vennootschap onder firma, of als rechtspersoon ingeschreven in de Kamer van Koophandel
  • Je bent vertegenwoordiger van de rechtspersoon.
  • Je vestigingsplaats is bij voorkeur in de regio Kennemerland.

Als lid betaal je een jaarlijkse contributie van € 200,-.


Ledenpagina’s

Zodra je lid bent, krijg je een inlognaam en wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot de ledenpagina’s van Kredietunie Kennemerland.

Kredietgevende leden kunnen hier zien welke kredietaanvragen open staan voor inschrijving, en waar je desgewenst op kunt inschrijven. Ook zie je een overzicht van door Kredietunie Kennemerland afgesloten kredieten, en heb je toegang tot jouw persoonlijk overzicht van kredieten die je hebt verstrekt. Hierop zie je welke kredieten lopen, hoeveel je hebt ontvangen, en wat de status is van de laatste betalingen. Kredietnemende leden kunnen zien in welk stadium zijn of haar kredietaanvraag zich bevindt.


Heb je een vraag?

Neem dan contact op met Marco Tetteroo via 06 22 39 76 37 of per email info@kredietunie-kennemerland.nl.


Wilt u kredietgevend lid worden?

KLIK HIER >

Wilt u krediet aanvragen?

KLIK DAN HIER >

Als u niet kredietgevend of kredietvragen lid wilt worden, maar wel lid wilt worden als belangstellende verzoeken wij u een mail te sturen naar info@kredietunie-kennemerland.nl. Er zal dan contact met u opgenomen worden.