Kredietunie Kennemerland op koers

Sinds haar oprichting in 2016 heeft de Kredietunie Kennemerland haar vijfde kredietaanvraag succesvol afgerond en staan er nog 2 lopende aanvragen open. Hiermee loopt de kredietverlening in de pas met de doelstelling 10 geslaagde kredietverstrekkingen te realiseren voor eind 2018.

De vijfde kredietverlening is er een van boven het kanaal. Proeflokaal Broer&Zus in Beverwijk kunnen hun droom verwezenlijken door een eigen brouwerij te vestigen in het pand waar zij hun café met bijbehorende evenementzalen al jaren runnen. In het café hebben de eigenaren de leden van de Kredietunie Kennemerland getrakteerd op hun eigen merk bier dat voorlopig nog elders wordt gebrouwen.

Na een gedegen uiteenzetting van hun plannen welke ook financieel goed onderbouwd, werd er na afloop getoost op een vruchtbare samenwerking. De funding voor de brouwerij was binnen 2 weken rond waarna er direct een start is gemaakt met de nodige verbouwing om de brouwketels te kunnen installeren.

Tijdens de aanstaande Dag van het Krediet welke gehouden wordt in Bunnik op 7 juni aanstaande zullen de uitbaters van Broer&Zus een presentatie verzorgen en hun ervaringen met de Kredietunie delen.


Kredietunie Kennemerland ziet graag haar ledental groeien en moedigt ondernemers aan zich aan te sluiten. De Kredietunie Kennemerland is bereikbaar via de voorzitter Marco Tetteroo 06 – 223 976 37. Lid worden kan eenvoudig via de website www.kredietunie-kennemerland.nl